Film och Skit

Tuffa grabbar! Vi kickar igång bioåret med två premiärer från helgen. Inspelat med telefonen på plats i Heron City, så sämre ljud än vanligt. Peter och Daniel gästar.
xXx: Return of Xander Cage är den tredje filmen i serien. Den har några riktigt bra ögonblick, men en hel del brister. Överlag helt ok tyckte vi!
Split är den andra filmen från Shyamalans nya partnerskap med Blumhouse. Vi var ganska delade om den (förlåt...) - positiva och negativa intryck från oss alla i varierande grad.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_180.mp3
Category:general -- posted at: 7:50pm CET

Startvitt! Alex tar ledigt den här veckan, med Peter som ersättare. Vi har sett lite gammal film utan färg.
Raging Bull från 1980 anses tydligen vara Scorseses magnum opus. Helt klart en bra film tyckte vi!
Attack From Space är en japansk äventyrsrulle 60-talet med hjälten Starman. Värd att se för den otroligt levererande finalen!

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_179.mp3
Category:general -- posted at: 8:41pm CET

Brudar! Veckans tema är kvinnor som levererar hårda knytnävslag och tuff karate!
Lady Bloodfight är b-remake av Bloodsport, med en underground-fight-turnering med bara kvinnor. Den har mycket stunts och action, som tyvärr går till spillo pga dålig filmning och klippning. Vi gillade ändå filmen överlag, och hoppas på att se Amy Johnston i mer action, en ny Film och Skit-favorit!
Thriller: En Grym Film, det blev äntligen dags för oss att klämma den legendariska svenska kultrullen! Filmen levererar, och gav oss mycket att prata om.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_178.mp3
Category:general -- posted at: 1:19pm CET

Sverige! Veckans filmer har båda svensk anknytning! Vi pratar också lite om eposet The Human Condition.
Lights Out är en ganska typisk nutida skräckfilm, med gimmick och låg budget. Den var helt ok, och vi hoppas regissören David Sandberg kan köra på!
Samurai Cop 2: Deadly Vengeance är uppföljaren till Film och Skit-favoriten från 1991. Crowdfundad och självmedveten, som sådana här filmer brukar vara. Den är rörig men intressant.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_177.mp3
Category:general -- posted at: 3:46pm CET

1