Film och Skit

Det stora Force Awakens-avsnittet! Men det är inte allt! Vi pratar också om en gammal hård japansk yakuza-rulle! Det innebär mastodontlängd på avsnittet. Hoppa till 55m 30s om ni bara är intresserade av Star Wars-biten.
Deadly Fight in Hiroshima är den andra filmen i "Yakuza Papers"-serien, även känd som "Battles Without Honor and Humanity"-serien. Komplicerat värre, och det gäller även handlingen. Den har gott om goda stunder dock, särskilt när Sonny Chiba är i bild!
Star Wars: The Force Awakens pratar vi om i hundra minuter. Varning - vi pratar om allt utan förbehållning, så om ni inte har sett filmen kommer handlingen förstöras för er. Spoiler-varning som det kallas.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_136.mp3
Category:general -- posted at: 12:42pm CET

Charmiga tider! Den här veckan pratar vi inte om Star Wars, det får vänta! I stället gästar Peter för att åtnjuta några trevliga filmer.
Børning är en racing-actionfilm från Norge. Mycket trevlig! Vi önskar Sverige kunde leverera liknande, men ack det går visst inte!
Death Promise är en gammal billig kampsportsfilm från 1977. Ett skitigt New York med älskvärda karaktärer, trevligt!

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_135.mp3
Category:general -- posted at: 10:20pm CET

Stjärnornas Krig! Vi pratar om de tre första filmerna. Vad mer finns det att skriva här egentligen. Det är tre underbara filmer, och vi hade nog kunnat prata på om dem hur länge som helst.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_134.mp3
Category:general -- posted at: 11:18pm CET

1