Film och Skit

Hämnd! Två filmer med hämnd-tema den här veckan. Vi kunde inte sluta prata om den andra filmen vi såg, så andra halvan står för tre fjärdedelar av avsnittet.
Blue Ruin är en thriller från 2013 som finansierades med kickastarter! (länk) Det är en film som lyckas vara intensivt spännande och lågmäld på samma gång. En riktigt bra film tyckte vi båda.
Five Element Ninjas är en Shaw brothers-film från 1982. Knasiga ninjor, hjältar i mantlar, och sprutande blod höll oss tillräckligt underhållna för att rekommendera filmen.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_73.mp3
Category:general -- posted at: 10:54pm CET

Veckans avsnitt är det längsta vi hittills gjort! Godzilla är förstås tungviktaren, det krävde extra tid.
Godzilla (2014) verkar motta väldigt blandade reaktioner. Vi pratar mycket och länge om filmens misslyckanden och triumfer. I slutändan tycker vi ändå den är värd att se. Godzilla är Kungen!
High Kick Girl!  är en japansk kampsportsfilm från 2009. Den är riktigt usel i stort sett alla kategorier. Det finns proper karate i den dock, om man kan bortse från hemskt foto och skit klippning.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_72.mp3
Category:general -- posted at: 10:16pm CET

Dynga! Blev inte så noga utvalda filmer den här veckan, och det visade sig bli ganska hemska saker vi såg. Stefan gästar.
Seeking Justice är en hämnd-film med Nicolas Cage. Vi hade hoppats på en hård Nick Cage som skipar rättvisa, men icke! Vi alla tyckte ganska rejält illa om filmen.
Evil Brain From Outer Space är en amerikansk ihopklippning av tre japanska filmer. Den rekommenderas inte, men det var ganska rolig att prata om filmen.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_71.mp3
Category:general -- posted at: 5:26pm CET

Jämmer och elände! Den här veckan har vi visat varandra en film, som den andre inte har sett.
Plague Dogs är en animerad film från 1982. Två hundra rymmer från en forskningsanläggning. En mörk film som vi båda gillade.
Blood and Bone är en kampsportsrulle från 2009. Hjälten kommer ut från fängelse, och börjar skipa rättvisa i en underground-kampturnering. Filmmässigt ganska amatörmässig, men den har kvalitéer i actionscenerna.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_70.mp3
Category:general -- posted at: 1:33pm CET

1