Film och Skit

Den här gången pratar vi lite om filmerna vi sett under veckan, och sen huvudnumret - Mad Max: Fury Road. Den är chockerande bra, vi kunde inte tro våra ögon. Filmens existens är otrolig. Peter gästar.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_120.mp3
Category:general -- posted at: 11:55pm CET

Skräp! Den här gången råkade vi ut för ordentlig dynga, men vi ångrar ingenting! Det är inte vår stil, det går emot Film och Skit-koden!
Skin Trade - Tony Jaa, Dolph Lundgren, Ron Perlman, Michael Jai White, Peter Weller, Cary-Hiroyuki Tagawa... Man kan tro att filmen skulle vara värd att se! Man kan ha fel.
The Marine 4: Moving Target. Jepp, det finns en film som oironiskt heter det. Den innehåller mycket spring i skogen. Rekommenderas endast till skogsentusiaster.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_119.mp3
Category:general -- posted at: 11:23pm CET

Gammalt! Den här gången har vi hoppat tillbaks i tiden ganska ordentligt.
The Swordswoman of Huangjiang är den äldst bevarade wuxia-filmen som finns tillgänglig idag. En stumfilm från 1930,  där Sammo Hungs farmor spelar huvudpersonen! En film man mest ser för att studera, inte att njuta av. Helt klart intressant att se.
Tokyo Drifter är en hipp yakuza-film från 1966. Stilistisk som fan, men ganska ojämn. För mycket tid spenderas på trams-handling. En visuell fest får man i alla fall.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_118.mp3
Category:general -- posted at: 10:34pm CET

1