Film och Skit

Grekland! Den här gången har vi "Le Film" och "Le Skit", båda från Grekland! Avsnittet bjuder på många sidospår - konstfilm, actionmackor, och Scarlett Johanssons uselhet. Alex kunde inte vara med den här gången, så Animéradions Anders gästar!
Dogtooth är ett drama som fick många priser när den kom 2009. Vi uppskattade de tekniska aspekterna av filmen. Trots att vi inte engagerades känslomässigt, eller fann symboliken intressant, så rekommenderar vi filmen.
Hired to Kill är en billig actionmacka med Brian "The Face" Thompson. Ganska usel på alla sätt, men intressant att se, som studie av vad som gör en bra och dålig actionmacka.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_147.mp3
Category:general -- posted at: 11:32pm CET

Hipp musik och hippa stilar! Det är gott om coola grabbar som gör coola grejer i veckans filmer.
Space Cop är en film som Red Letter Media-gänget släppte nyligen. Det är en sån där nutida entusiast-producerad b-films-pastisch, i stil med AVGN The Movie. Vi gillade den!
Full Contact är en hårdkokt action-macka från 90-talets Hong Kong. Ringo Lam levererar goda grejer!

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_146.mp3
Category:general -- posted at: 10:18pm CET

Ojojoj! Ibland är det svårt att hitta något gemensamt med filmerna vi ser... Båda filmerna bjöd på mycket att prata om, så avsnittet är långt, över två timmar!
Poultrygeist: Night of the Chicken Dead är en ganska otrolig film, från Troma-gänget. Den bara måste ses. Vi kan inte säga att filmen bjuder på en njutbar resa, men det är en resa som berör.
Batman v Superman: Dawn of Justice är en film med Zack Snyder i farten igen. Visuellt är den på en annan nivå än liknande alster i spektakel-genren. Vi känner att filmen är oförtjänt hatad.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_145.mp3
Category:general -- posted at: 9:27pm CET

1