Film och Skit

Tjuv, polis, och defenestrering! Det blev snutfilmer den här veckan, med en överraskande mängd defenestreringar. Varning - vi spoilar Firestorm, så hoppa till 1.01.00 om ni vill undvika det.
Firestorm är en actionrulle från Hong Kong-film som kom förra året. Andy Lau lyckas inte rädda den, och filmen var ganska misslyckad tyckte vi båda.
Maniac Cop är en skräckfilm med Robert Z'Dar - mannen med det bästa ansiktet i Hollywood. Inte en klockrent film, men vi rekommenderar vi den ändå.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_95.mp3
Category:general -- posted at: 12:28am CET

Tillbaks i form! Till sist ett avsnitt i klassiska formatet, med både Alex och Per. Vi såg ordentliga skitfilmer, som gav oss mycket att prata om! Det blev ett långt avsnitt - 2½ timme.
Lucy är den senaste filmen från Luc Besson. Vad håller han på med egentligen?! Det här är en film som bör ses i soffan med vänner, där man kan håna och kommentera filmen fritt. Japp, den är så dålig. Varning - vi visar ingen respekt, och spoilar filmen totalt. Hoppa till tidpunkt 1:05:30 om ni vill skippa vårt prat om Lucy.
The Raiders of Atlantis är ett gammalt Italienskt mästerverk! Regi står den ökända Deodato för - mannen bakom Cannibal Holocaust. Atlantis är en underbar, proper skitfilm! Hipp musik, coola kläder, och feta stunts - bara några av sakerna filmen levererar. Den hamnar helt klart bland Film och Skits favoriter. En film som måste ses!

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_94.mp3
Category:general -- posted at: 10:57pm CET

Rykande färskt! Vi lyckades klämma in två nya filmer i fredags, så det blir vad vi pratar om den här gången. Stefan och Peter gästar.
Dracula Untold är en origin-story om Dracula. Ett storbudget-spektakel, där ingen verkar ha brytt sig. Filmen var i alla fall bara 90 minuter, så den var väl harmlös på det viset.
Gone Girl är David Finchers senaste film. Stämningsfull och spännande, en film som gjorde det mesta rätt!

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_93.mp3
Category:general -- posted at: 6:39pm CET

Blandad kompott igen. Vi har kollat in något nytt bra, och gammalt dåligt. Det var sannerligen inte bättre förr! Alex behövde rycka in i arbetet, så Stefan och Peter gästar Per för veckans filmer.
Enemy är en ny film från kanadensaren Denis Villeneuve. Vi alla tyckte den var snygg och intressant. Mycket sevärd, även fast man kanske inte begriper allt som händer.
Force: Five är en kampsportsfilm från 81, från "regissören av Enter the Dragon". Filmen begår dödssynden att vara tråkig. Actionscener, karaktärer, dialog etc är också usla, så det fanns inte mycket att hämta här. Filmen hade inte ens särskilt hipp musik! Usch!

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_92.mp3
Category:general -- posted at: 8:33pm CET

1