Film och Skit

Knasiga titlar! Den här gången har vi kollat in två nyare filmer. Det var ett tag sedan!
Kingsglaive: Final Fantasy XV är en film som ska utspela sig samtidigt som det kommande spelet. En ganska skrattretande film, men dess fantasy-Tokyo var rätt skoj.
Popstar: Never Stop Never Stopping är Lonely Island-filmen. Överraskande bra! Kort och koncis, minimal mängd trams-handling.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_168.mp3
Category:general -- posted at: 4:50pm CEST

Tuffa män från 60-talet! Peter gästar, för att tackla ännu en western-klassiker. Som partner till den tog vi en samtida skräprulle!
Once Upon a Time in the West är filmen Sergio Leone regisserade efter Den gode, den onde, den fule. En imponerande film i många avseenden, som vi båda uppskattade mycket.
Astro-Zombies är en studie i gammal skit. En festival av padding av olika slag, med skådisar som ibland verkar berusade vid inspelning. Rekommenderas endast för de som gillar sånt där.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_167.mp3
Category:general -- posted at: 8:29pm CEST

Högt och lågt! Ett miniavsnitt den här gången, inspelat från i somras, där jag och Anders sitter i regnet och pratar om det vi såg under helgen. Det är massa oljud i bakgrunden, men man kan oftast höra vad vi säger.
Satantango är ett sånt där cineast-prov. Över sju timmar lång. Helt klart värd att se.
The Bikini Carwash Company är en "heta brudar på stranden"-film, fast på något vis ännu mer B än vad man skulle tro.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_166.mp3
Category:general -- posted at: 11:14pm CEST

TV-spelsvåld! Två tunga 90-talsfilmer i ett avsnitt, hur ska det här funka?! Det blev ett långt avsnitt, 2 timmar 40 minuter...
Mortal Kombat är nära starten av Paul W.S. Andersons karriär. En gröt av stilar och fighter, med en av de bästa låtarna som någonsin gjorts!
Street Fighter eller som den också är känd - Raul Julia-festivalen. Raul Julia är underbar, och bär den här filmen.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_165.mp3
Category:general -- posted at: 6:39pm CEST

1