Film och Skit

Serien om klassisk Hong Kong-film fortsätter!
A Touch of Zen är den tredje klassiska wuxia-filmen från maestro King Hu vi ser. Vi var inte lika förtjusta i den här, som vi var i Come Drink with Me och Dragon Gate Inn. Den har ordentliga kvalitéer, men outvecklade karaktärer, och ett temaskifte som inte riktigt funkade, gav oss en del att gnälla om i filmen.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_151.mp3
Category:general -- posted at: 8:37pm CET

Lättklädda män med stora muskler! Vi firar avsnitt 150, med att titta på levande He-Man-gubbar.
Pumping Iron är dokumentären som satte Arnold på kartan. Underhållande om body building i mitten av 70-talet. Vilken Arnold!
Deadly Prey är proper skitfilm! Jävlar vilken rulle! Den är ganska fantastisk, och borde nog ses innan ni lyssnar på vårt prat om den.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_150.mp3
Category:general -- posted at: 10:03pm CET

Breda axlar i vildmarken! Peter gästar för att se riktig film, och riktig skit.
The Searchers är den legendariska western-filmen från 1956. Även fast det är "en bra film", är den också en gamla skolans film, ibland på negativt vis. Det finns mycket att uppskatta, men vi blev inte känslomässigt engagerade av filmen.
Arachnia är mer låg budget-skräp från bolaget Edgewood. Det här blir tredje filmen vi ser från dem, och den här gången var det ganska skoj! Charmiga spindlar terroriserar irriterande ungdomar i vischan.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_149.mp3
Category:general -- posted at: 10:18pm CET

Hitler och ninjor! Den här veckan säger vi de orden många många gånger.
Look Who's Back är en tysk komedi som kastar in Hitler till vår nutid. En enkel idé, som levereras på bra sätt. Den bjöd på några överraskningar, väl värd att se!
Enter the Ninja sägs vara den första ninjafilmen. I alla fall den som startade 80-talets ninjafeber. Den är grovhuggen, men skoj!

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_148.mp3
Category:general -- posted at: 12:19am CET

1