Film och Skit

Tuffa engelsmän! Av en lycklig slump visade Filmhuset i Stockholm The Devils i fredags. Det ledde till ett avsnitt där Animéradions Anders gäster. Vi leds in på många viktiga sidospår. Avsnittet avslutas med ca. 20m av prat orelaterat filmerna.
The Devils är Ken Russells spektakel från 1971. Vilken film! Vi gillade den, och pratar mycket och gott om den! Måste ses!
Fire, Ice & Dynamite är Roger Moores första film efter han lade av med James Bond. Regi av en... Före detta olympisk skidåkare, och modedesigner?! Resultatet är flamsigt och utdraget. En film som kan tåla ses ändå, om man är på humöret.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_130.mp3
Category:general -- posted at: 9:54pm CET

Rymden! Lite rymdtema den här gången, men till större delen är det James Bond som gäller. James Bond-biten blev så tung, att avsnittet är tre timmar långt. TRE TIMMAR!
The Martian är Ridley Scotts nya film. Vi båda gillade den.
Moonraker pratar vi om i över två timmar. Samtalet för oss till alla möjliga Bond-relaterade ställen. Vilken pod-session!

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_129.mp3
Category:general -- posted at: 10:57pm CET

Skräcken! Vi välkomnar mörkret med två nyare skräckfilmer.
Unfriended är en sån där Blumhouse-film. Gimmicken den här gången är att hela filmen utspelar sig på skärmen av en mac-dator. Vi gillar Blumhouse-filmer, och den här var ingen besvikelse! Skoj att se av många olika anledningar! Fantastiskt att filmen finns.
Soldiers of the Damned följer ett gäng soldater i andra världskriget på uppdrag i en hemsökt skog. Det låter ju lovande, men ack vilken hemsk film! Rekommenderas inte. Filmen är så hemsk att vi pratar om allt - varning för spoilers.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_128.mp3
Category:general -- posted at: 10:03pm CET

1