Film och Skit

Sommartiderna fortsätter! Peter gästar, för att prata lite allmänt om vad vi har sett på sistone. Per var till Närcon under helgen, så lite fokus på det. Förutom den nya Ghostbuster-filmen, pratar vi också om:
The Babadook - en nyare omtalad skräckfilm.
Stranger Things - Netflix-producerad serie som också har en del hype.
God Speed You! Black emperor - Inte bandet, utan 70tals-dokumentären som bandet tog namnet från.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_157.mp3
Category:general -- posted at: 1:24am CEST

Sommartider! Blockbuster-säsongen fortsätter, och man går ur huse för att fånga monster i buskarna.
Star Trek Beyond är senaste filmen i nya filmserien. Vi kände att den gör det mesta rätt, men på något vis engagerades vi inte. Förutom filmen pratar vi också en smula om Star Trek i allmänhet.
Pokémon - Filmen är förstås den första filmen, från 1998. Vad ska man säga? Det är en tramsig leksaksfilm som inte siktar särskilt högt. Den gav oss dock mycket gott att prata om - de mörka sanningarna om Pokémon-världen!

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_156.mp3
Category:general -- posted at: 1:33pm CEST

Kortavsnitt! Den här gången gästar Animéradions Anders, och The Manko-show's Peter. Vi pratar om den nya Tarzan-filmen, och det är inspelat i lite stökigare omständigheter.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_155.mp3
Category:general -- posted at: 10:14pm CEST

Gud välsigne Amerika! I veckans filmer viftar vi lite extra med USAs flagga.
Independence Day: Resurgence är den illa namngivne uppföljaren till spektaklet från 96. Uppföljaren har några goda ögonblick, men saknar mycket av charmen från dess föregångare.
The Purge: Election Year är den tredje filmen i serien. Alltid kul att besöka Purge-världen, även fast filmen var ett steg ner från förra gången.
Navy Seals vs Zombies med Michael Dudikoff! Inte ens The American Ninja kan rädda den här filmen. Katastrofal skräp, av det slaget som får oss att ifrågasätta vad vi håller på med.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_154.mp3
Category:general -- posted at: 10:07pm CEST

1