Film och Skit

Stor och småskaligt! Veckans filmer är ganska långt från varandra på alla sätt.
Avengers: Age of Ultron är ännu en sån där film. Den gör sin marvel-grej, och gillar man sånt levererar den troligen. Varning för överdos av superhjälte-trams dock.
Dragon Gate Inn är en klassisk Taiwanesisk wuxia-film från 1967. Den överraskade med influenser från western och samuraifilm, samt bra foto. Bra film, och värdig sin plats bland legenderna.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_117.mp3
Category:general -- posted at: 10:21pm CET

Filmer som tiden glömde! Båda filmerna den här veckan är långt från relevanta, varken idag, eller när de kom. Peter hoppar in för att gästa medan Alex är borta.
Stoic är en Uwe Boll-film från 2008. Det är en ganska vågad film på många sätt, som inte lyckas med allt den försöker. Ändå värd att se tyckte vi!
Dinosaurus är en monsterfilm från 1960. Den har några skojiga ögonblick, men känns ganska förglömlig. Det finns tusen samtida filmer inom genren mer värda att se. De flesta av dem med ännu lägre budget.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_116.mp3
Category:general -- posted at: 9:33pm CET

Avsked! Den här veckan säger vi farväl till Paul Walker och Phil Smoot.
Furious 7 är den senaste filmen i den härliga serien, som bara fortsätter leverera. De kastar ut bilar ur flygplan, och det är inte CG-effekter. Filmen levererar också ett rätt fint farväl till Paul Walker.
The Dark Power är den andra och sista filmen av Phil Smoot. Varför har vi sett båda hans filmer? Det frågar vi oss också, för det finns inte mycket att hämta här!

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_115.mp3
Category:general -- posted at: 2:51pm CET

1