Film och Skit

Blandad kompott. Med Per på flyget påväg tillbaks från österlandet så söker Alex och Stefan själsfrid med riktigt film. Frank är en helskön indierulle från 2014 som gör nästan allt rätt. Vi kan såklart inte lämna karatefilmsgenren ifred så vi spanar även in China O'Brien. En klassisk skräpfilm från 1990 som är mer 80-tal än 80-talet.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_91.mp3
Category:general -- posted at: 10:57pm CET

Dynga! Med Per på semester i fjärran östern skrapar Alex och Stefan botten på tvspelsfilms-tunnan och hittar oförlåtlig skitfilm. Tekken 2: Revenge of Kazuya är en kalkonsoppa av episka proportioner och Tekken: Blood Vengence är en minst lika rutten fisk levererad av skaparna av spelet. Det blir en del bittra tårar när vi ser våra kära Tekken-spel blir hanterade på det här viset, men vi kan inte låta bli att prata länge om varje film. Varning för en del nördig speljargong utfärdas.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_90.mp3
Category:general -- posted at: 3:06pm CET

Pinnar! Vi fokuserar på bara en film den här veckan - Eight Diagram Pole Fighter. Det är en Hong kong-film från 1983, där slagsmålen har mycket fokus på pinnar. Stefan och Danne gästar, och vi alla gillade filmen.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_89.mp3
Category:general -- posted at: 1:59am CET

Tv-spels-film! Utgivningen av AVGN-filmen ledde oss att köra på ett tv-spels-tema den här veckan!
Angry Video Game Nerd: The Movie är James Rolfes första långfilm. Han är känd sedan länge för sina videor om gamla skitspel. Det var härligt att se att hans försök på en långfilm levererade i de flesta aspekter. Inte klockren, men en överlag rolig, trevlig och glädjande film!
The Wizard är en... klassisk tv-spels-film? Ett ganska underligt manus med mycket allvarligt familjedrama, och skamlös Nintendo-reklam. Den är definitivt värd att se, ett fascinerande barn av sin tid!

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_88.mp3
Category:general -- posted at: 10:47pm CET

Annorlunda skräck! Den här veckan har vi kollat in två skräckfilmer, som avviker lite från mängden. Daniel gästar.
The Beast Must Die är en varulvsfilm från 1974. Det är en detektivhistoria för tittaren, där vi bjuds in att luska ut vem som är varulven. Festliga grejer tyckte vi!
The Lords of Salem är senaste filmen från Rob Zombie. Vi fann filmen förvirrad över sitt framförande, med ett resultat som inte var helt lyckat.

 

Direct download: Film_och_Skit_-_Avsnitt_87.mp3
Category:general -- posted at: 2:10am CET

1